Homepage VdL Overig Vereniging De Lijn

Overig Vereniging De Lijn

1. Zoek op:   aaneengesloten tekst   alle losse woorden (AND)   één van de woorden (OR)

leeg veld : toon alle 1 foto's

2. Zoeken in veld:           +    Datering:

3. Zoekwoord mag onderdeel van een woord zijn:

4. Resultaat zoekactie weergeven als: Galerij  Lijst

5. Resultaat zoekactie sorteren op: Object
Of toon de nieuwe foto's op internet van laatste : half jaar (1)

Aantal foto's op internet: 1
Aantal foto's op intranet: 593
Laatste update: 30-07-2021 (22:42)

Een van de foto's
(nr. 00001):

Menukaart met afbeelding schip aan de ene zijde en familie plaatjes aan de voorzijde.
Klik op plaatje voor verdere informatie.

Waar wordt ZCBS nog meer gebruikt?

Vereniging De Lijn bezit een uitgebreide fotoverzameling die regelmatig wordt aangevuld.

Een deel van de foto's is openbaar en voor iedereen via deze website raadpleegbaar.

Wanneer u bezwaar heeft tegen plaatsing van uw foto en deze verwijderd wilt hebben, dan kunt u dit kenbaar maken via het reactieformulier.
De foto zal dan binnen een week verwijderd worden van de beeldbank.

Via bovenstaand zoekveld kunt u foto's selecteren op basis van bijvoorbeeld een (scheeps)naam. Als u niets invult krijgt u alle openbare foto's te zien.

Heeft u vragen over foto's of aanvullende gegevens over de gepubliceerde foto's laat het ons a.u.b. weten via het contactformulier onder de betreffende foto.

De foto's mogen niet worden gebruikt voor commerciŽle doeleinden of publicaties en blijven eigendom van Vereniging De Lijn.
  Andere beschikbare collecties/beeldbanken: