Homepage VdL Verenigingsbladen Vereniging De Lijn

Verenigingsbladen Vereniging De Lijn

1. Zoek op:   aaneengesloten tekst   alle losse woorden (AND)   één van de woorden (OR)

leeg veld : toon alle 1 publicaties

2. Zoeken in veld:           +    Uitgave jaar:

3. Zoekwoord mag onderdeel van een woord zijn:

4. Resultaat zoekactie weergeven als: Galerij  Lijst

5. Resultaat zoekactie sorteren op: Database nr.    Bladnaam  Ongesorteerd

6. Zoeken in OCR-tekst publicaties: Ja  Neen
Of toon de nieuwe publicaties op internet van laatste : maand (1)

Aantal publicaties op internet: 1
Aantal publicaties op intranet: 206
Laatste update: 26-04-2021 (09:03)

Een van de publicaties
(nr. 000174):

Americano Allerlei
Klik op plaatje voor verdere informatie.

Waar wordt ZCBS nog meer gebruikt?

Verenigingsmagazine HALLO

Eén van de belangrijkste activiteiten van vereniging “De Lijn” is het uitgeven van een tweemaandelijks Verenigingsmagazine “HALLO” genaamd. Al sinds het bestaan van de vereniging zorgt dit medium sinds 1988 voor het contact tussen de leden onderling.

HALLO, acroniem voor “Holland-Amerika Lijn leden orgaan”, wordt door een redactiecommissie samengesteld.
Het magazine kent een aantal vaste rubrieken, zoals “Lijnpraet” (van de voorzitter), “Het laatste nieuws” (van vlootcorrespondent kapitein Albert J. Schoonderbeek), “HAL nieuws” (met actueel nieuws over de HAL), “Voor u gelezen, voor u gezien” met een selectie uit recent verschenen boeken met een sterk maritiem karakter en (komende) tentoonstellingen met medewerking van o.a. het Maritiem Museum in Rotterdam en “HALLO Select” met oproepen, aanbiedingen en wetenswaardigheden.
Elke jaargang kent o.a. verhalen over voormalige HAL schepen en themanummers.

In de loop der jaren hebben vele honderden leden stukken, artikelen, oproepen, en reeksen verhalen geschreven, die zijn geplaatst in Verenigingsmagazine HALLO en die het tot een bij de leden zeer populair magazine hebben gemaakt. Het bestuur van de vereniging gebruikt het blad voor het doen van officiële mededelingen.
Het magazine kan alleen bestaan dankzij de inbreng van de leden.
  Andere beschikbare collecties/beeldbanken: