Homepage VdL Bedrijfs- en Verenigingsbladen

Bedrijfs- en Verenigingsbladen

1. Zoek op:   aaneengesloten tekst   alle losse woorden (AND)   één van de woorden (OR)

leeg veld : toon alle 0 publicaties

2. Zoeken in veld:           +    Uitgave jaar:

3. Zoekwoord mag onderdeel van een woord zijn:

4. Resultaat zoekactie weergeven als: Galerij  Lijst

5. Resultaat zoekactie sorteren op: Database nr.    Bladnaam  Ongesorteerd

6. Zoeken in OCR-tekst publicaties: Ja  Neen

Aantal publicaties op internet: 0
Aantal publicaties op intranet: 255
Laatste update: 28-07-2021 (13:45)

Een van de publicaties
(nr. ):

Klik op plaatje voor verdere informatie.

Waar wordt ZCBS nog meer gebruikt?

Bedrijfs- en Verenigingsbladen

Americano Allerlei (Publicatie tot 1957))
Orgaan voor het vloot-, wal- en kantoorpersoneel der N.V. NASM – Holland-Amerika Lijn.

Samenspel (Publicatie 1957-1981)
Tot 1968: Orgaan voor Wal- en Kantoorpersoneel der N.V. NASM – Holland-Amerika Lijn en tevens Orgaan van de Sport- en Ontspanningsvereniging Americano – Rotterdam.
Tot 1971: Maandblad voor het Vloot-, Wal- en Kantoorpersoneel van de Holland-Amerika Lijn en het personeel van het havenbedrijf Maas-Rijn N.V.
Tot 1981: Uitgave voor het personeel van de Holland Amerika Lijn  en het personeel van haar dochterondernemingen.

HALLO (Publicatie 1988-heden)
Magazine van vereniging “De Lijn” opgericht in 1988 voor oud-werknemers van de Holland-Amerika Lijn (HAL) en belangstellenden. Het verenigingsmagazine verschijnt iedere 2 maanden.

Nieuwsbrief (Publicatie 2019-heden)
Verschijnt sinds 2019 als e-mail naar de leden iedere 2 maanden afwisselend met de HALLO.

Andere collecties